Last van hoofdpijn? - Reflexzone gouda
276
post-template-default,single,single-post,postid-276,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Last van hoofdpijn?

Last van hoofdpijn?

Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Soms duurt het heel kort, maar er zijn ook mensen die bijna voortdurend hoofdpijn hebben.

Als je vaak last hebt van hoofdpijn, ben je niet de enige. Naar schatting heeft 90 tot 95 procent van de mensen wel eens last van hoofdpijn.

Er zijn veel soorten hoofdpijn zoals migraine of spanningshoofdpijn. En er kunnen allerlei oorzaken zijn, die lang niet altijd duidelijk zijn. Soms spelen stress of spanningen een rol, maar het kan ook komen door overbelasting van de ogen, kiespijn, kou, hitte of oorinfecties. Ook een verkeerde houding, een stijve nek, slaaptekort, honger of vochtgebrek kan hoofdpijn veroorzaken.

Voetreflex is een ontspannende en natuurlijke manier om hoofdpijnklachten te verminderen of te verhelpen. Bij reflexzonetherapie kijken we naar mogelijke oorzaken en stimuleren we het lichaam door middel van drukpunten en reflexzones op voeten en onderbenen om blokkades op te lossen.

In mijn praktijk heb ik veel mensen behandeld met hoofdpijn/migraine. Het komt geregeld voor dat hoofdpijnklachten afnemen, soms zelfs al tijdens de behandeling. Een garantie geven op verbetering kan niemand van te voren. Maar als er een mogelijkheid is om op een natuurlijke manier, zonder gebruik van medicatie, van je hoofdpijn af te komen, waarom zou je dat dan niet proberen?